Gezellige kerstfeest met ontmoetingsclub in de ontmoetingskerk

Vandaag op tijd op, koffie om de dag te beginnen end an dieren verzorgen, prijsvragen doen, spelletje. De AH komt de boodschappen brengen dus die moeten weer opgeruimd worden. Dan tegen 13.15 uur komt de taxi en vertrek ik naar de ontmoetingskerk.  Moeders en Moeke 2 zijn er al als ik arriveer, veel combi’s en niet iedereen was klaar dus was ik er pas 14.10 uur. Het is druk en gezellig en zeer ontspannen sfeer, eigenlijk hoor ik hier niet ben te jong, maar ach ik voel me prima thuis. We zingen samen, er wordt voor ons gezongen en een mooie preek en een verhaal kortom erg gezellig. Er zijn lekkere hapjes en drankjes en het is perfect georganiseerd. We genieten aan het eind allemaal van een heerlijke brood maaltijd met verse groentesoep, Na de afsluiting gaan de moeders naar huis als mijn taxi er is en ik dus ook via via naar huis. Thuis gekomen is de Melitta Cremio Melkopschuimer er die ik ga testen voor testpanel. Ik pak hem uit, lees de handleiding en ga aan de slag. Hij ziet er erg mooi uit, is handig melk erin en knopje drukken en even geduld en voila melk is warm, melk is schuim. Makkelijk schoon te maken en klaar voor volgende kop.  Vandaag cappuccino  gemaakt met koude melk en daarna eerst de melk verwarmd en toen schuim van gemaakt dan wordt het iets minder stijf, maar nog steeds prima en heerlijke koffie.

Verder nog wat gehaakt, tv gekeken en dan is de dag om. Ben mope maar erg voldaan en vond het erg prettig om bij de kerstviering te zijn met de moeders. Nog even met Lianno gebeld en morgenochtend is hij al hier en blijft tot woensdagavond! We hebben er allemaal zin in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie