Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21dec/160

Bijna weer fit

Vanmorgen is Johannes alleen naar de tandarts gegaan, ik wilde nog een dagje uitzieken want met kerst wil ik fit zijn en genieten. Ik rommel lekker in huis en vermaak me met de dingen die ik altijd doe. Johannes heeft vandaag 2 keer gelopen op de band, langzaam opbouwen en het is leuk want de Ifit werkt en hij liep dit keer door Noorwegen, erg grappig om te zien.|
Ben erg blij dat we nu 11 nimfjes hebben, want vandaag vond ik de laatste grote flappentak dood in de bak, de jongen gaan  nu dit weekend over naar de grote bak, er zit nu niets meer in dus eerst even goed reinigen en dan verhuizen.
Verder geen nieuws hier, morgen laatste antibiotica en dan zit de kuur erop, ik hoest bijna niet meer, geen slijm meer en was er dit keer op tijd bij gelukkig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.