De loopband is er…lopen maar!!!!

Vandaag vroeg op en heel gezellig eerst koffie met Sjoerd en Johannes. Huisje weer aan kant en ik rommel zoals elke dag. De kuur doet zijn werk ik hoest bijna niet meer en voel me stuk beter. Mijn ribben doen wel zeer zijn gekneusd door hoesten, maar dat gaat wel weer over.  Afgelopen nacht had ik weer de nachtmeting om te zien of de beademing goed is ingesteld, tjonge wat een gedoe dit keer hij gaf de halve nacht alarm nou ja we zullen zien of de meting is gelukt. Kan ik vanaf morgen online inzien.  Ik krijg een mail  Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor het Melitta Cremio Melkopschuimer testpanel! hier ben ik blij mee, ik heb hier zin in, hij komt einde van de week en de buuf Olga haalt morgen voor mij 3 pakken opschuimmelk, die bevat iets meer eiwit en dat zou een nog beter resultaat geven, we gaan het zien. Ik heb al op internet gelezen over dit apparaat veel mogelijkheden, maar er hangt wel een prijskaartje aan van 85 euro, nou ja over twee weken gaan we zien of ik het waard vindt en handig. We horen na de testy of we het apparaat mogen houden of moeten kopen of retourneren.

Dan belt de monteur ja de loopband komt eraan, wat een grote doos en wat een werk dat was ons zelf niet gelukt denk ik of wel maar dat was wel pittig geweest. Na een kleine 2 uur is hij gebruiksklaar. Groot en mooi. Hij staat in de kamer van Lianno en dat is tevens de logeer/werk kamer. Er zit een ifit module bij en daar hebben we heelde avond mee gevochten, maar krijg hem nog niet aan de praat, morgen weer verder. Johannes heeft lekker stuk gelopen en ik moet even oplossing zoeken om er makkelijker op te komen, maar als ik erop ben lukt het prima op de snelheid 1,1 km per uur heb ik 2,5 minuut gelopen. Ja 2,5 minuut de looptest is altijd 6 minuten en voor mij is dat echt marathon. Ik ben blij dat het lukt en zal met regelmaat maar voorzichtig gaan trainen en hopelijk er zo voor te zorgen dat ik zeker nu infuus stil ligt en vermoedlelijk stopt zo lang mogelijk mijn benen kan blijven gebruiken.  Ik kan daarvoor op de loopband en de speciale elektrisch ondersteunde Motomed, fiets voor armen en benen. Johannes kan zo meer gaan bewegen, want hij is niet zo’n sporter en naar sportschool doet hij echt niet, werk is zitten en dus gaan we zo meer bewegen samen.  Maar nu eerst maar eens slapen, loopband opgeklapt en dan nog is hij groot zie foto hieronder, niet echt superscherp maar ok duidelijk genoeg.

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie