Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12dec/160

Leuke prijs gewonnen

Het is alweer maandag, we vliegen regelrecht af op de kerst, nog twee weken werken end an heeft Johannes twee weekjes vrij. We moesten vanmorgen naar de tandarts, ik zou niet gaan maar Johannes wel. Ik kan niet op mijn rug liggen dan stik ik de moord, neus zit dicht en ik hoest erg. Voordat Johannes vertrok belde de assistente dat de tandarts zelf ook ziek was dus nieuwe afspraak. Ik kreeg te horen dat ik een leuke prijs heb gewonnen op Facebook een quizspel

Ik ben nu begonnen aan de decoratie met een led lampje erin, het is een sneeuwman die ik haak en de bal met licht erin verwerk. Het lukt goed en ik hoef alleen zijn hoofd nog de rest is klaar. De kerstsokjes voor de baby's in ziekenhuis is afgerond in totaal heb ik er 25 gemaakt en opgestuurd. Ondertussen brei ik door voor Groningen, ook dat lukt prima. De prijsvragen si veel werk in december maar blijft erg leuk. Nu hopen op prijsjes en de eerste is er dus al. Ik werk niet moet wel veel rusten en rustig aan doen en heb gewoon tijdgebrek ik wil meer dan ik kan pffff  maar goed roeien met de riemen die we hebben. In de avond kijken we weer wat tv en Johannes heeft nog een call, dat komt doordat er tijdverschil is met zijn collega. Nou ja weer dagje om en op naar kerst....

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.