Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10dec/160

Winterbanden

Vanmorgen op tijd op en al snel kwam tante Miek haar tas ophalen even kletsen en toen naar de garage Flevobanden, de winterbanden gaan er weer onder. Daarna even tanken en langs de action ik wil lichtgevende led ballen hebben om leuke decoratie mee te maken voor kerst, later meer als ik eraan begin. Vandaag eerst de poppenwagen spullen afmaken , onderdeken en kussen en overdekken en is dan klaar vandaag. In de middag lekker veel afleveringen gekeken van seizoen 4  serie 24 en we hebben 8 seizoenen  en meer zijn er ook niet. Heerlijk door kijken zonder wachten of reclames. De dieren maken het goed en we hebben inmiddels 9 nimfjes en ze groeien hard en zijn erg leuk, nu de andere 21 nog.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.