Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7dec/160

weer een dag over en voorbij

De tijd vliegt aan ons voorbij, de week is alweer doormidden. Ik doe mijn dagelijkse zaken, dieren, spelletje en oprijsvragen wat nu dus elke dag heel veel werk is ivm adventskalenders, maar ik red het. We hebben besloten de fruitbomen in de tuin (3 stuks) en een boom voor het huis te gaan kappen, dus planning gemaakt met Sjoerd. Binnenkort zijn de bomen plat en weg. Ik ben begonnen aan de haakwerkjes voor de poppenwagen van Feline het matrasje (onderdeken) en kussen is af nu het andere dekentje nog. De onderdeken is blauw en de deken roze. We hebben de kamer van Lianno anders gemaakt en daar komt de loopband te staan. Komend weekend gaat het bureau eruit en dan is het klaar voorde loopband, vol spanning wachten we op telefoontje voor levering..  In de avond kijken we lekker wat tv en dan weer naar bed.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.