Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6dec/160

We gaan meer lopen en breien voor Groningen!

Vandaag op tijd op Sjoerd komt en dus samen koffie drinken en hij krijgt zijn pakket, hij is er weer erg blij mee. Daarna schoon huisje. Ik verzorg de beestjes en doe de prijsvragen. Ik krijg een mail over breien voor Groningen.
Milieudefensie gaat in samenwerking met ‘Breien met Agnes’ en bewoners, het kleinste huisje in Groningen inpakken met een deken van breiwerk. Samen breien we een warme deken voor Groningen: uit solidariteit met de bewoners in het aardbevingsgebied. Hiermee laten we op een creatieve manier zien dat we onze huizen beter moeten isoleren, zodat we geen gas meer nodig hebben uit Groningen. De gaswinning zorgt voor veel problemen: het draagt bij aan klimaatverandering en het zorgt voor aardbevingen in Groningen die schade aan huizen veroorzaken en levens overhoop halen. Terwijl het hebben van een veilig huis een recht is wat iedereen hoort te hebben. Steun de Groningers en brei mee.
Nou dat gaan we dus doen, wol genoeg, tijd iets minder maar we hebben tot februari 2017 dus we gaan gewoond oen wat we kunnen.  De kerstsokjes zijn nu klaar heb er 25 gemaakt voor de kleintjes die in couveuse liggen. Vind het erg leuk om voor goede doelen te haken en breien.

Al een tijdje lopen we te denken aan een loopband, veilig in huis lopen oefenen en bijhouden voor mij en Johannes ook maar dan op zijn manier. Vandaag knoop doorgehakt en er een besteld. Als je hem zelf in elkaar zet had ik hem morgen al, maar wij laten hem in elkaar zetten dat kan tot 5 werkdagen duren, maar heeft geen haast. We vinden het spannend en hebben veel apparaten bekeken en er zijn wel wat eisen uiteraard hij moest opklapbaar zijn  ivm ruimtegebrek, verder hele lage loop snelheid voor mij, goede controle functies om te zien of alles goed gaat kortom  aan alles is gedacht en het is dan uiteindelijk de NordicTrack C80i Loopband geworden. Nu vol verwachting afwachten. Klik op de foto's voor vergroting in nieuw tabblad.

   

 

 

 

 

 

 
In de avond kreeg ik berichtje van Inge, want Feline kreeg van sinterklaas een poppenwagen en ze wil nu graag een onderdeken en deken voor de poppen en of ik die wil maken, natuurlijk wil ik dat en ik ga er snel aan beginnen want rond kerst zijn we weer bij hun en wil ik ze af hebben. Verder nog wat tv gekeken en nu hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.