Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2dec/160

Feestweekend begint

Vanmorgen vroeg op en het begint met Sjoerd, lekker samen aan de koffie en daarna schoon huisje. De bakker  komt gebak brengen voor morgen staat heerlijk vers in koelkast. Dan mijn diertjes verzorgen, haken, prijsvragen en lekker druk met veel en ook mijn spelletjes.  De ochtend is zo om moest wat dingen regelen dus aan de telefoon gezeten, administratie gedaan hoort er ook bij. Lekkere lunch gemaakt en samen gegeten. In de middag van hetzelfde en nu dus ook de hamsterbakken schoongemaakt. Eind van de middag komt Lianno en  drinken samen wat en kletsen. We bestellen lekker eten, maar wel wat later want eerst komt de kapster. alleen gaat dat dus even niet goed met communicatie en is ons eten dik uur te vroeg, dus dan maar snel eten en net klaar voor kapster komt. Alle drie worden we lekker kort geknipt, Lianno bepaalt zelf hoe en wat en ziet er leuk uit.

Lianno ook een winterjas online laten uitzoeken en die komt morgen, ik heb niet veel verstand van maten dus twee verschillende gekocht en zal er een goed zijn de ander gaat terug. Hij had nu geen winterjas meer door ongelukje en moest nog andere hebben nou die geeft Sinterklaas hem nu. Leve de 24uurs leveringen!

Daarna huisje versieren met elkaar, ballonnen blazen en slingers ophangen met zijn drietjes, erg gezellig nu. Daarna ons lekker vermaakt en veel gelachen. Lianno belde ook gezellig met zijn moeder.
De volgende keer dat Lianno komt is het kerst en blijft hij dus 5 dagen en dus nu vast  gezorgd dat hij zijn eigen kerstkaarten klaar heeft, geschreven, geadresseerd en postzegel erop nu hopen dat hij ze niet vergeet te posten. 😉
Dan is het alweer tijd om te gaan slapen, op naar morgen heel gezellig en druk we hebben er allemaal zin in!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.