Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1dec/160

Beetje druk met niets en toch heel veel

We staan op tijd Johannes gaat aan het werk en ik doe mijn dagelijkse dingen, dieren, spelletje, prijsvragen en dat zijn er nu heel veel met alle adventskalenders. Goed heb weer last van darmen dus druk met niets  o ja wel iets naar de wc lopen steeds weer.  Gelukkig zakt het af in de loop van de dag en gaan Johannes en ik even snel wat laatste boodschappen doen die niet via AH online konden  of ik vergat. Meteen plastic dumpen en dan naar huis. verder in de avond wat tv en Johannes heeft een late call dus we gaan daarna samen douchen en slapen.

De dagen vliegen om en ik tel af naar zaterdag!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.