Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26nov/160

Johannes is weer thuis!

Vanmorgen op tijd opgestaan, douchen aankleden, Kuifje doen en meteen even op FT met Johannes, hij vertrekt al snel naar het vliegveld, reizen kost veel tijd, meeste is gewoon wachten. Hij moet 2 uur van te voren op vliegveld zijn.  Ik rommel nog wat thuis, de taxi Valys belt dat ze niet om 12.30 uur komen maar pas 13.00 uur tja dat kennen we, maar dan is hij er ook en gaan we op weg naar Schiphol. Het is nog steeds erg mistig, maar ook zonnig aan het worden.  Ik heb een combirit en ben om 14.15 uur op Schiphol, ff koffie drinken, ik kijk wat rond in de shops en vermaak me prima. Ik sta op tijd bij de aankomsthal en door het glas kan ik de band zien waar de koffers straks komen en ik zie Johannes dus ook aankomen. Terwijl ik op Schiphol wacht, vliegt Johannes over ons huis heen, nog even (2018) en hij kan vanaf Lelystad vliegen binnen de EU.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

We gaan eerst even roken en dan bij Starbucks koffie drinken, dit is mijn eerste Starbucks koffie, smaakt prima, ik neem er een meergranen wrap met spinazie, wortel, kruidenhumus en kikkererwten bij zo lekker. We kletsen lekker bij en Johannes heeft een slof sigaretten meegenomen scheelt toch weer dik 3 euro per pakje. De taxi is wat laat, maar we rijden nu achter de spits aan en zijn dan om 189.45 uur thuis, bestellen wat te eten en kletsen over de afgelopen twee weken. Nu  gaan we zo douchen en lekker slapen en dan morgen weer zoals altijd samen wakker worden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.