Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20nov/160

Gezellig met buuf Olga

Vandaag slaap ik ook lekker uit tot een uur of 10. Dan dieren verzorgen, haken, tv serie kijken en prijsvragen en spelletje spelen.  Buiten is het herfst de eerste herfststorm is op bezoek. Het regent, hagelt en stormt er is in heel Nederland veel schade. Buuf Olga komt gezellig langs en we kletsen, lachen en het is prettig zo even bezoek te hebben. Daarna weer verder met de dagelijkse dingen. Uiteraard kletsen Johannes en ik ook een paar keer en dan is het bijna tijd voor de tweede en laatste week in Praag. Het gaat allemaal goed bij Johannes en het is druk.  De dag vliegt weer om en ik heb ook leuk Facetime gesprek met moeders en voor de rest doe ik wat ik altijd doe. Het jurkje is af, het is een hele wijde en best veel wol in dus hopelijk draagbaar. De feestjurk maat 122 is af.
Er zit 4 bollen (200 gram) Lila in en 13 bollen paars (650 gram) Hij is wel cool geworden hoop dat die past en dat de schouderbandjes houden. Nu gaan we weer een trappelzak maken in het paars.

 

De voorkant

Achterzijde

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.