Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19nov/160

Gezellig met tante Cockey

Ik slaap lekker wat uit, dan even gezellig de dag beginnen met koffie en Johannes op Facetime. Ik verzorg de dieren, doe prijsvragen, speel spelletje en haal ook weer verder. In de middag komt tante Cockey ze brengt een mooie plantenbak mee, met vogelvoer erin erg leuk. Ik krijg ook twee tassen vol boeken over koningshuis, erg mooi en allemaal erg oud en bijzonder.

De onderste plank op de foto allemaal nieuw in verzameling gekregen via tante Cockey

We hebben een hele gezellige en leuke middag en eten kaasfondue wat ook erg gezellig en lekker is. Na het eten nog koffie end an gaat ze weer naar huis. bedankt het was super gezellig en ik kijk nog wat tv, praat met Johannes en dan ga ik lekker op tijd douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.