Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18nov/160

Myprime is heerlijk!

Het is alweer vrijdag en Sjoerd kwam langs en deed het huis en dronken samen koffie. als extraatje maakte hij de voortuin bladvrij. Ik rommelde in huis op pc en deed wat ik altijd doe. Nienke belde gezellig bij zitten kletsen en later ook met tante Cockey en die komt morgen hierheen. Lekker zitten haken en ik kijk de drie seizoenen van de serie The Missing, denk dat ik die af heb als Johannes weer thuis is. spakende serie uit 2004. Heerlijk kijken achter elkaar, geen reclame leve Myprime! De dagen vliegen echt voorbij. In de avond gezellig met Johannes op FaceTime. 

De weerman voorspelt slecht weer en dat klopt veel regen en wind maar ach binnen schijnt de zon!

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.