Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16nov/160

Sjoerd bedankt!

Vandaag stond ik al vroeg op half 8 moest naar de wc en nadat ik met blote voeten op de koude vloer liep was ik ook echt wakker en zo niet begon Kuifje direct te zeuren om eten. Dus mooi op tijd begonnen aan de koffie en de dag. De dag was zoals altijd dieren verzorgen, spelletje, prijsvragen, haken en tv.

zondag ging de sensor lamp stuk tja hij was aan maar ging niet meer uit en daar was de lamp voor bedoeld aangaan bij beweging en uit na paar minuten. Nou aan was die maar uitgaan ho maar dus maar de schakelaar omgezet een nieuwe online besteld en die kwam vandaag binnen. Erg blij mee want een donkere gang is niet en de schakelaar zit bij de voordeur das ook onhandig. Toen post kwam heb ik Sjoerd gebeld en die kwam direct ne heeft ook een nieuwe lamp iets feller in de buitenlamp gedaan. Dit zijn uiteraard spaarlampen alleen deze zijn direct op vol vermogen dus feller en sneller. Nu heb ik weer licht en daar ben ik erg blij mee. Met Sjoerd nog even koffie gedronken en toen ging hij naar huis. bedankt Sjoerd.

Ik maakte eten en keek tv, Johannes kwam even op Facetime en toen douchen en bed in. Morgen is het daar in Praag feestdag en iedereen vrij, zij werken dan in hotel. het is de dag van democratie.

Ik kreeg via de post leuke foto's van tante Miek die waren genomen op de verjaardag van Twil, leuk want normaal is alles digitaal en het zo krijgen via de post is tastbaar en toch wel leuker, bedankt tante Miek!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.