Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/160

Sint Maarten en weekend met Lianno begint

Vanmorgen al op tijd op en Sjoerd doet het huisje en we drinken zoals altijd koffie. Ik doe de dieren en rommel wat in huis. Dan komt de post YES de Nintendo Classic Mini: NES is binnen! Let's play! Mario, Donkey Kong ik vind het apparaat erg schattig. Het is klein en kan via HDMI op de monitor en zo kan ik van pc naar Nintendo schakelen erg makkelijk. Dan komt Lianno en spelen we samen even.

Bestellen eten en is het Sint maarten en het was een ajar super druk, dan weer niemand dus moeilijk in te schatten maar dit jaar super druk alles op! Erg leuk al die zingende kinderen. We hangen ook vast de kerstlampjes op, kleine blauwe lampjes voor het raam, erg gezellig in donkere dagen. De rest moet maar wachten tot na de verjaardag van Johannes.  Dan is de dag weer om en gaan we naar ons warme bedje, morgen weer een dag.

Tot slot nog even Rotterdam belde terug en er is een time-out op ons verzoek tot half januari even geen infuus, geen onderzoek  en dus geen allergische reacties maar rust, tijd om geestelijk en lichamelijk te herstellen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.