Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5nov/160

Verassing voor Johannes!!

We staan om half 10 op, normaal slaap ik graag uit maar ik wilde er nu op tijd uit er komt namelijk post. Johannes verteld dat ik nog een en ander wilde doen dus hij vond het prima om niet echt uit te slapen. als de post komt is er een pakket voor hem. Hij kijkt vragend naar me end an zeg ik maak maar open is alvast voor je verjaardag. Ik heb dit keer al vroeg besteld, hij is pas 3 december jarig, maar ik wist dat hij dit graag wilde hebben en heb nu extra gedaan, omdat hij net als ik twee maanden erg zwaar had. Ondanks dat ik alles onderga zit hij elke keer aan de zijlijn en dat is zwaar, machteloos toe zien wat er allemaal gebeurt, daarnaast braaf doorwerken voor je baas en helpen in huishouden. Johannes is een kanjer en daarom kreeg hij nu van mij als verassing een Samsung Gear 360 camera met een hulpmiddelen pakket, statiefje en dat soort dingen. Hij is er dolblij mee en ach hij heeft alles wat hij wil en verjaardagen zijn niet zo belangrijk meer als je ouder bent en nu alles in neen keer met mooi groot cadeau en hij kan lekker aan de slag ermee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder gaat de dag zoals altijd alleen met het eten is het feest, want na maanden is onze favoriete Chinees weer open. Ze hebben daar branden gehad en dat duurde lang voordat alles weer op orde was en toen weer brand en brand bij buren kortom ik ben erg blij dat ze niet opgegeven hebben en weer open zijn. we hebben direct lekker eten besteld en er super van genoten. In de avond weer verder met de serie 24 en dan bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.