Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2nov/160

De dag erna……..gebroken!

Ik heb de hele morgen op bed gelegen. Ik voel me zwaar beroerd alsof ik met teveel alcohol op een marathon heb gelopen en dat terwijl ik geheel onthouder ben en eker geen marathons loop.
Ik ben emotioneel en baal van de laatste twee manden, ik zit met Johannes in een soort achtbaan die maar niet aan het einde van de rit wil komen.
In de middag rustig aan begonnen met koffie, mail bijwerken en heb ook mail gestuurd aan Rotterdam tenslotte heb ik gisteren tegen medisch advies in het ziekenhuis verlaten, ik kon de confrontatie op dat moment niet aan. Verder wat zitten haken en de dieren verzorgd. Samen met Johannes eten gemaakt en wat tv gekeken. We zijn gebroken, teveel emoties de door elkaar lopen, veel piekerwerk en dit hadden we niet verwacht en zeker niet zoals het is gelopen.
Ga zo douchen en weer naar bed en hoop snel weer op de rails te zijn, maar het zal even duren, maar hoe dan ook zal de rust wel weer keren en zal ik ook deze tegenslag met Johannes samen te boven komen. Het veerleden bewijst dat we klaarblijkelijk erg flexibel zijn, niet onze keuze maar is gewoon wel feit.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.