Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/160

Grote schoonmaak

In de ochtend slapen we lekker wat uit samen, heerlijk rust en bijkomen. Dan als we ontbeten hebben gaan we aan de slag. Ben dol op schoonmaken, maar met dit lijf wil het niet meer en gelukkig helpt Johannes dan graag mee. Vandaag hebben we alle boeken uit de kasten gehaald bij de eethoek, alles schoongemaakt, uitgezocht en opgeruimd. Was een hele klus en twee grote AH tassen vol boeken gaan volgende week naar kringloop en we hebben plank leeg voor de boeken die komen van tante Cockey.  We zijn er tot 19.30 mee bezig geweest en beide helemaal op. We zijn nu ook rond want afgelopen maanden vaker zon dagje gehad en steeds deel van kamer gedaan. Nu weer vooraan beginnen met de tijd. Ik heb wat simpels te eten gemaakt en we zijn bij de tv neergeploft maar dat duurde niet lang of ik viel om van de slaap en ben gaan douchen en bed in gegaan. Ben erg snel moe, maar ach ik heb wel een boel gedaan en daar wordt ik weer blij van heerlijk schoon en fris allemaal.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.