Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14okt/161

Baby vestje gehaakt

Zo bijna weekend, ik kom redelijk op tijd uit mijn bed.  Rommel op de pc, doe wat spelletjes, prijsvragen en werk mails bij. Ik besluit iets nieuws te proberen met haken, een baby vestje. Her tis inderdaad simpelere dan ik dacht en voor ik het weet heb ik er eentje bijna af, allen nog mooi randje eromheen en knoopjes erop. Zo lief en schattig.

 

In de middag haak ik dus veel, lees ook verder in boek Alexander. Mijn pols is gezwollen (carpaal tunnel) door vocht, mijn elleboog is dik door tennisarm/golfarm gezellig hoor al die zwellingen en pijnlijke plekken op je linkerarm, gelukkig ben ik rechts dus kan ik met beleid wel wat doen. Ik maak lekker eten en we eten bij de tv. In de avond Televisier ring kijken end at was erg spannend, maar wat een irritante man die Remko Vrijdag pffff laat die nep Rutte volgende keer aub weg hij is langdradig en totaal niet grappig! Dan is de dag weer om en tijd om te gaan slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. weer alles gelezen en dus op de hoogte. leuk vestje ! en mooi de nieuwe afd. orch.hoeve. dapper hoe je gaat! sterkte met alles en hopelijk ook veel genieten van allerlei. L.groet, tot later, twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.