Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13okt/160

Ineke Z op de koffie

Vandaag redelijk op tijd uit bed, de AH komt al snel en de boodschappen zijn binnen. Direct erna komt Ineke Z ik ken haar via Facebook en ze heeft me twee mooie boeken over koningshuis gegeven. We dronken gezellig thee/koffie, Het is heel gezellig en goed gesprek over van alles. De tijd vliegt en ze gaat weg en ik maak nog even wat mails ide ik moest maken. Dan ga ik ervoor zitten om de onderstaande post uitleg te geven wat er nu speelt. Ik ben blij met iedereen die meeleeft, maar heb zelf ook geen echte antwoorden en dus hopelijk is de onderstaande post duidelijk. Dan maak ik lekker tagliatelle met spinaziesaus en zalm, erg smakelijk. We kijken wat tv en dan is het tijd om nog even te lezen en douchen en bed in. Het boek Alexander is geschreven voor zijn 18e verjaardag en leest heerlijk weg, fijn geschreven en ben al op de helft.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.