Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30sep/160

Weekend met Lianno begint

Goed vandaag dieren verzorgd en samen huisje gedaan. De AH komt boodschappen bezorgen, de post heeft pakketten, de apotheek komt en ik heb telefonisch overleg met Rotterdam. Dus overleg gehad met Rotterdam, eigenlijk had ik vandaag infuus. In oktober is er weer een infuus, maar er moet veel geregeld worden. Het zal dan vooraf met medicatie tegen allergie gebeuren en op een zeer langzame stand het duurt dan ook tenminste 9 uur i.p.v. 4 uur. Verder zal ik dan de nacht ervoor en erna opgenomen worden Erasmus MC. Kortom veel regelwerk en er zal dan continue iemand bij me zijn om te monitoren en hopelijk een nieuwe afalactic shock als reactie op infuus te voorkomen. Volgende week nieuw overleg, Wordt vervolgd.  Eind van de middag komt Lianno heerlijk dat wordt weer gezellig. Begin van de avond komt de uitslag van receptenwedstrijd en ik win hem, erg blij en krijg een mooie drank dispenser.

In de avond kijken we tv en Lianno is op zijn kamer gezellig aan het skypen en vermaakt zich prima en komt dan even zeggen hoe blij hij is hier weer te zijn, zo lief. Dan krijgen we een berichtje of het goed is dat Inge, Gerben, Feline en Fenna langs komen morgen, heerlijk dus morgen wordt druk maar ook gezellig. Dan bedtijd voor iedereen, tja Lianno wordt ouder en we gaan dus nu  bijna gelijk plat, straks gaat hij later slapen dan in ieder geval mezelf.......

 

"zwarte pieten" discussie begint weer...............

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.