Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29sep/160

Hele drukke mooie dag!

Vanmorgen best lang op bed gelegen, bijkomen van dagje Artis en voorbereiden op de dag van vandaag, want ik heb best drukke dag, maar wil geen van de dingen missen want heb al genoeg dingen gemist door mijn lijf en alle ellende van de afgelopen 2 maanden.

We beginnen met bezoek aan cardioloog, alles goed en het infarct s veroorzaakt door infuus als allergische reactie hierop dus de kans dat er nu spontaan iets mis gaat met mijn hart is kleiner. Over 6 maanden terug en dan gaan we een echo en ECG maken en kijken hoe de schade zich hersteld. De bloedverdunners blijven voorlopig nog en na die onderzoeken kunnen ze bepalen over verder onderzoek of ingrijpen nodig zal zijn. We drinken hierna een kop koffie en gaan dan naar stashart. Er is braderie en we lopen klein rondje, het is koud, nat en harde wind en niet erg gezellig. Bij de opisopwinkel zie ik dat ik nu online kan shoppen, mooi dat zullen we dan dus ook gaan doen,, scheelt sjouwen. Dan gaan we naar ons favoriete restaurant Monica & Winston. Erg gezellig lang niety geweest en heerlijk aan de koffie erna eten we er een heerlijk diner, gerookte zalm vooraf, ik neem een black USA hamburger en Johannes vis van de dag en dat is schol filet erbij aardappelgratin en patatjes als desert koffie, want we zitten vol.


Dan gaan we naar het stadhuis, waar een avond is over de begroting (18.30-21.00 uur) en we maken deel mee, opening en we zien allemaal bekende, gezellig even bijpraten hier en daar. We gaan voortijdig weg, want we hebben van 20.00 uur -22.00 uur een avond in de bieb onder de titel gelukkig hebben de foto's nog, een avond als afsluiting van dik een jaar noodopvang in Lelystad. Het wordt een mooie avond, vele mooie herinneringen, verhalen en ook de nare kanten van slechte communicatie met COA, het steeds weer onverwacht afscheid dienen te nemen komen aan bod. We kunnen als Lelystad trots zijn op hoe het heir allemaal geregeld was, een grote groep van 350 vrijwilligers hebben het een groot suc6 gemaakt. We krijgen een mooie fotokaart als dank! Toen naar huis en een kopkoffie en snel bed in, want heel begrijpelijk val ik bijna letterlijk om van de slaap. Maar dat is nu niet boeiend ik wilde dit niet missen en al;s ik goed slaap is het morgen minder en heb ik een heel weekend om weer tot rust te komen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.