Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/160

Dagje Artis

Vandaag redelijk op tijd op en we gaan echt vakantiedagje doen nu, naar Artis. We halen de moeders op en rijden over de nieuwe A1 nar Amsterdam. We zijn even voor twaalf uur daar en dus eerst lunchen samen, heerlijk buiten in de zon. We hebben perfect weer en genieten van de dieren, vooral het huis waar de aapjes en reptielen loslopen heerlijk. De vlindertuin, schildpadden, reptielhuis kortom een heerlijke dag. Johannes kreeg een mooie vlinder op zijn borst en die staat er nu mooi op. Er waren veel Pokestops maar bijna geen een Pokemon, alleen een krabby die moeders leuk vond LOL .Onderweg rusten we met koffie, nemen nog een keer een snack en dan na een heerlijke dag verlaten we om even 6 uur Artis op weg naar huis, geen file. Bij de Mac Donalds nog even een afsluitende MC Flurry en dan naar huis. Erg moe maar zeer voldaan. Een kopje koffie en dan slapen........

2016-09-28-15-22-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.