Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26sep/161

Tante Cockey heeft mooie boeken voor me!

Vanmorgen weer op bed doorgebracht. Daarna lekker samen met Johannes in huis bezig geweest, opruimen, kasten herindelen en de gewone schoonmaak dingen. Uiteraard doet Johannes het meeste en zwaarste,  maar ik heb flink meegedaan. Ik wil zelf ook dingen blijven doen. De dag is dan zo om en in de avond samen eten gekookt en lekker voor de buis zitten haken. Tante Cockey belde en die had iets leuks ze kende iemand die is overleden en die heeft veel boeken over koninklijk huis en ze vroeg of ik ze wilde end at wil ik zeker. Ik spaar van alles en heb al heel veel bv bekers, blikjes boeken, dvd's maar vele jaren  van het blad Vorsten en heel veel knipsel en plakboeken.  Nu krijg ik dus flinke uitbreiding en daar wordt ik erg blij van. Ik ga op tijd naar bed want ik ben erg moe en lijf heeft rust nodig. Johannes heeft deze en volgende week vrij dus lekker relaxed samen genieten van dingen. Hieronder wat foto's van deel van de boeken die onderweg zijn.

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. leuk voor je verzameling!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.