Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23sep/162

Weer gaat het infuus helemaal mis door allergische reactie

Om half zes schrik ik wakker van een vrachtwagen zijn gepiep als hij achteruit rijd onder ons openstaande raam, mooi opstaan rustig aankleden en wat eten en dan naar Erasmus MC, waar me mooi op tijd zijn.  Het infuus aanprikken lukt pas bij de derde keer en dan beginnen we  en al snel gaat het weer mis.........nu op een iets later moment en geen hart die faalt als reactie op de reactie maar dit keer lijkt het of ik stik, zit onder de rode bulten, vlekken, krijg het koud en warm tegelijk, keel  zwelt op, jeuk, branderig gevoel, misselijk, hoesten kortom de hele shit gebeurt tegelijk en ik wordt met medicatie behandeld eerst antihistamine en daarna ook prednison omdat de reactie niet stopt. Infuus wordt afgebroken en ik op bed getild omdat ik onderuit ga van de medicatie.  Ik lig als een zombie op bed en Johannes waakt over me met verpleging en artsen. Ik slaap een uurtje of zo en dan kom ik weer langzaam tot leven kom uit bed, eet en drink wat en heb gesprek met Wendy de verpleging en dan gaan we naar huis.

Ben thuis en laat ik meteen met de deur in huis vallen......het ging mis en goed ook.
Ik moet nadenken over hoe nu verder, alles laten bezinken, plek geven en weet ik veel,  ik heb dit infuus hard nodig en na 10 jaar reageer ik dus allergisch.

Ik wil even niet meer kwijt en rustig bijkomen en zien hoe we met deze shit nu weer gaan dealen.

Nu eten en napraten.

Voor jullie allemaal fijne avond!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Sterkte Monique!

  2. Om moedeloos van te worden he! Ik weet dat je niet opgeeft maar….wel veel moed en sterkte😘😘


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.