Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22sep/160

Een fijne verjaardag

Vandaag is het zover weer een jaartje ouder, de buuf Olga komt gezellig op de koffie en brengt heerlijke bonbons mee en mooie bloemen. Later komen ook de moeders met een gave stoelhoes, houtmot, pijnboompitten als cadeau erg blij mee zeker met de hoes want nu past mijn stoel helemaal bij onze zithoek. De post brengt van Twil ook een hele grote doos heerlijke bonbons, een cadeaukaart van bol  gestuurd door San en Maup en vele kaartjes. Tante Cockey ook bedankt voor de bloemen. Op fb en forum ook veel berichtjes met lieve wensen. Kortom de verjaardag was prima.  Iedereen heel erg bedankt hiervoor.
We eten samen lekker patatjes met snack en dan gaan Johannes en ik naar Rotterdam, Moeke 2 naar huis en moeders slaapt in ons huis. In Rotterdam is het druk o oops Feijenoord speelt thuis en we rijden langs de Kuip. Bij het Ronald Macdonald huis aangekomen worden we ontvangen met koffie en rondleiding je hebt eigen kast, koelkast en op de kamer telefoon tv en het is een prima plek. Ben blij dat het er is en ook blij dat ik met Johannes ben want met een elektrische rolstoel kan je er niet rondrijden te smal allemaal, maar omdat Johannes me duwt in rolstoel is het te doen.  We zitten met een andere dame nog een uurtje op balkon en dan ga ik slapen op naar morgen waar ik best nerveus voor en, we gaan het allemaal zien.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.