Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21sep/160

Hamsterflat is af!

Op tijd opgestaan en rond 11 uur komt de leverancier met de bakken en samen met Johannes zetten ze hem op zijn plek, groot en mooi. Johannes en ik maken hem schoon en richten hem in tussen zijn werk door helpt hij bij wat ik zelf niet kan. Dan gaan Snowy en Scully erin en lachen joh ze rennen en vliegen rond en zijn super actief. Snowy vind eten dus hamstert zich vol en rent zo door de bak, want hij heeft nog geen plek om het te verbergen dus gooit hij alles terug in zijn voerbak. Ze rennen  in het rad, graven en vooral Snowy klinkt , springt en doet erg leuk.  De Syrische  hamsters zijn dus nu officieel uit mijn "noodopvang" en leven in welvaart met status LOL

Verder doe ik mijn eigen ding en ruim wat op, we zouden morgen kaasfondue doen ivm verjaardag, maar ja we moeten al vroeg naar Rotterdam voor het infuus van vrijdagmorgen dus doe we dat vandaag. Erg relaxed en lekker ontspannen avond samen. De onrust voor infuus is goed aanwezig en hou mezelf voor  dat alles goed komt maar het werkt nog niet echt, zal blij zijn als ik vrijdag weer door Johannes naar buiten wordt gerold op weg naar de auto om naar huis te gaan. Nu eerst leker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.