Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19sep/161

Erasmus Rotterdam gaat toch deze week infuus geven!

Vandaag op tijd op en wachten op het verlossende telefoontje uit Rotterdam. Vrijdag poste ik al dat men in Rotterdam eigenlijk pas in oktober wilde maar ik was het er niet mee eens. Ik rommel wat op pc, verzorg onze dieren en speel een spelletje. Pas rond 16.00 uur gaat de telefoon en dat is Rotterdam, ze zijn 360 graden gedraaid en vrijdag heb ik infuus in Rotterdam. Donderdag slapen we in het familiehuis van Ronald Macdonald en mijn moeder in ons huis ivm de dieren die ook verzorging en aandacht willen. Bedankt moeders dat je weer een nacht op huis wilt passen.  Vrijdagmorgen moet ik al om 7.45 uur op de afdeling zijn en dan gaan we het allemaal zien, als alles normaal verloopt heb ik op de 30e weer gewoon thuis infuus mocht er wel een incident zijn dan wordt het afhankelijk van wat er gebeurt is en zullen we overleg hebben. Ik ga er voor alsnog vanuit dat het hartinfarct toeval  was tegelijk met infuus, maar we moeten het zeker weten. Ik vind het spannend maar komt ook wel goed weet ik.

Verder kwam de nieuwe stofzuiger, hij is gaaf, zuigt super en heeft ook turbo stand, wel zwaarder dan ik dacht en de bediening op handvat is niet aan uit maar enkel hard zacht en turbo. Verder is het turbomondstuk wel groot maar ok hij doet het super en geen zakken meer.

Er kwam mail dat de kast voor onder de hamsterflat morgen komt en de flat zelf (dus de glazenbakken) koen woensdag ik kijk erna uit, wordt erg mooi en precies voor mijn verjaardag alles in huis en hopelijk ook op zijn plek en ingericht.,

In de avond kijken we samen tv en ik bel met moeders ivm donderdag en even bijkletsen na een toch wel hectisch weekend weer. Dan ben ik op en ga ik douchen en nu naar bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. hoi Monique, gelukkig toch deze week Rotterdam. sterkte met alles maar weer. lieve groet, twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.