Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15sep/160

Syrische hamsters verlaten ook hier volgende week noodopvang

Vandaag wat eerder op, veel last van de hitte, ik doe heel rustig aan. Heb vandaag kennismakingsgesprek gehad met de voogd van Lianno, leuke vrouw en we hebben 2 uur gesproken over de telefoon. Goed gesprek.  Daarna helemaal op en leeg en dus rusten. Eten besteld had geen vut in koken en in de avond gezellig met Lianno gebeld. Verder weinig te melden morgen overleg met Erasmus over hoe verder met infuus.

Verder wonen de Syrische hamsters Snowy en Scully nog n de noodopvang, want ik nam ze onverwacht en nu op zoek naar goed huis waar ze recht op hebben, ze krijgen dus soort status. De dieren komen bij winkel vandaan die eigenlijk bevroren hamsters wilden  voor klant, maar die waren er niet dus kreeg ze 8 levende en moest ze zelf invriezen en dat deed ze niet en toen besloot ik er twee te nemen en goed leven te bieden. We regelden een tijdelijke bak tot ik vond wat echt past en dat is gelukt, ze zijn besteld en als het goed is, komt de bak hier volgende week. Van een kleine  pvc bak gaan ze nu in glazen flat.  Twee verdiepingen per dier en de bak is 60 cm breed en 40 cm diep en 60 cm hoog en totaal is dan 120 cm hoog. Uiteraard loopwiel, huisje, klimspul erbij gekocht en als het klaar is zal ik de foto's gaan plaatsen, maar hier een foto van hoe ze nu wonen en de nieuwe bak zoals die op de site staat. Ik krijg dus super gaaf verjaardagscadeau! Ben er erg blij mee!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.