Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12sep/160

Elke dag een stukje beter

Vanmorgen op bed gelegen nagenieten van het weekend.  Vandaag wat was gevouwen en opgeruimd, ook heb ik zelf gekookt. Ik heb zitten haken en wat prijsvragen gedaan en een spelletje langzaam probeer ik stapje voor stapje weer dingen op te pakken en terug te keren naar het leven voor het hartinfarct. De angst regeerde de eerste dagen toen ik uit ziekenhuis kwam en de realiteit binnen kwam, het had ook zo anders kunnen lopen. Gelukkig zakt die angst nu snel af en wat ik voel aan kramp, pijn en dat soort onzin hoort ook bij dit zwakke lijf van me. Nu moet ik alleen weer leren dat te zien voor wat het is zonder de angst dat mijn hart er weer mee stopt of hapert. Dit had ik niet verwacht ben altijd vrij nuchter maar nu duurde dat wat langer en ik doe dus gewoon rustig aan en geniet van de kleine momenten nog meer dan ik al deed!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.