Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11sep/160

Heerlijk weekend met Lianno

Vrijdag kwam Lianno en ondanks dat de agenda melde dat Johannes in Praag zou zijn en Lianno en ik naar Artis zouden op zaterdag liep alles anders door mijn hartinfarct.
We hebben elke avond lekker eten besteld zodat er niet gekookt hoefde te worden en dat beviel prima. Lianno was zorgzaam, behulpzaam en erg lief zoals altijd en hielp helemaal uit zichzelf mee met van alles.  In de avond kwamen de moeders even omdat we gebakje wilden eten ivm 10 jarige huwelijk. We kregen een mooie supergrote witte bolchrysant. Van buuf Olga een bak vol viooltjes erg lief.  Vele berichtjes en kaartjes bedankt iedereen.

Zaterdag rustig aan lekker gekletst en een de film Jumanji gekeken. Elisabeth en Erik kwamen even op de koffie een uurtje erg gezellig en ik kreeg twee cyclamen en een mooie bamboeplant. Het was kort Elisabeth en Erik maar hopelijk snel zo hersteld dat het langer kan, maar was erg blij met jullie bezoek!

Zondag was ook luie dag en genoten van elkaar.  Het was erg fijn om samen te zijn met Johannes en Lianno ondanks mijn angst voor nog een klapper, maar gelukkig die angst neemt af en ik kon genieten van het samen zijn met mijn twee belangrijkste mannen en liefdes van mijn leven! Vermoeid blijft nog maar dat heb ik normaal ook al. Samen ook wat zitten spelen op de Wii en toen kwam de taxi Lianno ophalen. Tot over 3 weken kanjer dan weer heerlijk weekend en we bellen en appen! Ik hou van je kanjer en doe je best op school en stage!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.