Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6sep/163

Thuis en nu rustig verder leven als hartpatiënt.

Zoals in de vorige post 3-9 te lezen was leek alles op orde, maar dat was schijn want tegen 13.00 uur ging het mis. Ik post hier mijn Facebook updates.

3 september om 20:59 ·
Ok vanmiddag begon ik me weer slecht te voelen dienstdoende arts kwam en belde direct ambulance. Inmiddels lig ik op IC CCU oftewel hartbewaking en heb ik een hartinfarct gehad vermoedelijk gisteren en vandaag na ellende net zoals bij aardbeving. Johannes. Is nu spullen voor me halen gelieve niet allemaal te gaan bellen hoe goed bedoeld ook. Johannes heeft het nu zwaar en moet van alles regelen ivm werkreis naar Praag met morgen als vertrek dag ook hier veel mensen bij betrokken. Nu rusten post update als ik meer weet

 4 september om 12:33 ·
Goed even een update. Johannes heeft zijn werkreis en alle betrokken verzet, was een heftige klus en nu zal dit in november gaan gebeuren.
Met mij nou gisterenavond was suiker veel te laag 2.7 waarom ze dat lieten meten geen idee maar na eten en vieze zoete limonade was dat wel weer ok. De bloedwaarden mbt hart zijn dalende dat is dus goed en de andere waarde blijft achter is normaal. Ben nu overgeplaatst naar cardiologie weg van alle snoeren en piepjes. Arts weet het niet goed en gaat met Rotterdam overleggen en omdat ik geen fietstest kan doen moeten ze onderzoeken op andere manier Geen idee hoe of wat is allemaal erg onduidelijk. In ieder geval is wel duidelijk dat wat er aan de hand Is cq was heeft al plaats gevonden en dan vermoedelijk vrijdag dat haalt men uit het bloedonderzoek. Nu ga ik wat eten.

5  september  om 13:18 ·
Goed, de nacht goed geslapen alleen ben en blijf ik extreem moe en val ik steeds in slaap. Zo irritant. Mijn suiker si steeds aan lage kant dus nu onderzoek daarna en men heeft nu neuroloog, internist ingeschakeld naast de cardioloog. Kortom voel me niet goed en alles is eigenlijk teveel. Er staan aantal onderzoeken op programma om schade infarct. In kaart te brengen dus voorlopig mag ik dus nu even blijven.

6 september om 17.00 -
Zo net gesprekken gehad en ik ga met bezoekuur naar huis.
Thuis uitrusten, bijkomen en verwerken. Thuis is toch beste medicijn. Nu nog wat metingen, papieren en dan eten en naar huis.

6 september  om 20.00 - THUIS!
Iedereen bedankt voor alle lieve berichtjes, post en reacties.
Nu voorlopig rustig aan, alles een plekje geven, want van de een op andere dag ben je dan een hartpatiënt, gelukkig zonder blijvend letsel.
Heb een berg papierwerk en moet vanaf nu altijd een boekje vol info bij me dragen voor het geval.....

Nu echte lekkere koffie en rust en straks heerlijk douchen en slapen in eigen bed.

Thuis zijn en Johannes mijn beste medicijn, love you!

 

home-sweet-home

 

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Ach jee, beterschap Monique!!

  2. na jouw mail en mijn reaktie heb ik jouw ervaringen gelezen, net even iets te laat dus. veel sterkte. tot later

  3. Dank je Nicole

    Wil geen probleem zodra ik kan bel ik even met je XXX


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.