Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3sep/160

Infuus gaat helemaal fout…..

Sjoerd dis er en maakt lekker schoon, we drinken uitgebreid koffie, want hij gaat 6 weken op vakantie. Ik doe de dieren en rommel in huis en op de pc. Tot het infuus begint en dan  kom ik in een drama terecht.

Het bericht op mijn Facebook zet ik hier ook maar neer.

Ik hou het maar even kort, maar het infuus liep vandaag helemaal fout, prikken ging goed en toen begon het infuus. Als snel kreeg ik klachten en heftige pijnen en binnen no-time was ik zover dat Rotterdam werd benaderd en omdat er niet direct iemand was zou er direct worden terug gebeld, maar het was zo fout aan het gaan dat de ambulance is gebeld via 112.
De aardige mannen van de GGD waren er binnen no-time en hebben de boel met on der controle gemaakt 3 injecties via infuus waaronder morfine, anti allergie en maagbeschermer..
Binnen paar minuten zakte de pijn en viel ik weg, in slaap de mensen van ambulance overlegden en ik hoefde nu niet mee omdat de verpleegkundige nog zou blijven tot 18.00 uur.
Het lichaam reageerde nu dus na twee heftige weken op het infuus van de 600 ml heb ik 12 ml gehad. Ik heb liggen slapen en daarna ging verpleegkundige weg, ben nu een soort zombie, moe en duf in mijn hoofd. Ga z douchen en kijken hoe het gaat als de medicatie zo is uitgewerkt, zodra ik klachten krijg moet ik bellen en naar het ziekenhuis, laten we hopen dat het niet zover komt.
Wordt vervolgd......

Update vandaag 11.00 uur:

Goedemorgen.....
Gisteren ben ik na de hele toestand gaan douchen en bed in. Ik heb 14 uur geslapen. De combi van de gekregen medicatie zorgde daarvoor. Nu wakker en alles lijkt normaal de reactie is weg.....pijn ook en ik ben erg duf in mijn hoofd en alles gaat traag. Mijn lijf is moe en heb een gevoel dat ik weet ik wat gedaan heb gisteren. Allemaal logisch en had ik ook verwacht dus nu rustig aan en afwachten hoe verder. Rotterdam gaat overleggen en het volgende infuus is 16 september en dan is Johannes nog in Praag en geen idee of dat dan door gaat. We wachten nu eerst af wat Rotterdam wil, er zijn vele opties en teveel om hier nu met mijn duffe kop uit te leggen, maar voor nu is deze ervaring weer even afgesloten hoofdstuk .

Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes en reacties ik kan ze alleen nu niet allemaal beantwoorden, sorry.

Johannes gaat even een boodschap doen en daarna gaan we samen zijn koffers pakken en morgen vertrekt hij naar Praag.

Nu eerst mijn ontbijt en verslavingen.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.