Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/160

Welkom in september!

Vanmorgen heel vroeg al op en Johannes vertrok even voor half 8 al naar Amsterdam. Onderweg  stond hij al weer snel stil in de file vanwege aanrijding  tussen zwanenfamilie en auto, 2 dood en 2 gewond en Johannes stond in de rouwstoet 1,5 uur stil. Ook de trein stond op het spoor bij de Hollandse Brug stil. Goed Johannes was te laat in Amsterdam, shit happens zullen we maar zeggen. Ik rommelde thuis, deed de dieren, draaide wassen en deed mee aan prijsvragen. Ik belde met Wouter en sprak een oude bekende van Leefbaar Lelystad via FB. Speelde spelletje in de middag kwam Johannes weer thuis. Op het moment dat ik even naar de Jumbo wilde gaan stond moeders voor de deur, dus samen naar binnen aan de koffie. Ze gaf met me twee kaartjes voor Artis die ze gespaart heeft bij Dekamarkt zo kunnen Lianno en ik volgende week een keer naar Artis. Heel erg bedankt! Eind van de middag kwam de kapster, heerlijk we hebben allebei weer lekker kort kapsel en kunnen er weer even tegenaan.  Eten gemaakt en toen met Lianno gebeld. Johannes moest laat ook nog bellen dus beetje laat gaan douchen en dan bedje in.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.