Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31aug/160

Dag vol onverwachte annuleringen

Goed op tijd op heb vandaag infuus. In de ochtend belt Twil en we zullen vanavond gezellig even uitgebreider kletsen. Ik doe mijn dingen, draai was alles moet schoon ivm reis Johannes en verzorg de dieren. In afwachting van  mijn prikker ...maar om 15.30 uur nog geen prikker dus even sms gestuurd belt die op met de mededeling ik kom niet vandaag .....huh nou lang verhaal kort. Het was voor de zomer opeens een verzoek om infuus te verzetten naar voorlopig op vrijdag zodat de woensdag naar andere dame kon,  omdat het beter uit kwam met haar studie. Ik vond dat prima en zei hoor het wel als het zover is, nou het is zover alleen is Erasmus Rotterdam wel vergeten mij in te lichten dat per 1 september mijn infuus dus op de vrijdagmiddag zal zijn.
Tja als patiënt moet je van alles doen als je wilt wijzigen of iets moet doorgeven ongelofelijk veel en irritant en zelf melden ze dit soort dingen niet even via mail, telefoontje of post BEDANKT!
Men vergeet dus gewoon even mij in te lichten en kan me niet schelen wie dat had moeten doen, Erasmus is hiervoor verantwoordelijk! 
Nou ja geen infuus over twee dagen dus vrijdag.

Na dit gebeuren ben ik van slag maar ok eten is besteld we eten het nu gewoon twee dagen...o nee  toch niet want het zou om 17.00 uur bezorgd worden, maar om 16.55 uur belt Thuisbezorgd dat Idian Taste onverwacht dicht is en het niet gemeld heeft en ze zullen dus mijn geld terug storten, sorry en fijne avond. Idian Taste heerlijk eten maar dit is nu al de derde keer en ik ben er klaar mee, ik bestel er niet meer, tjee  nou ja dan wat anders geregeld fijn zo'n dag maar niet heus.

Nou dat waren twee onverwachte annuleringen.....goed Wil gebeld in de avond en heel gezellig 2,5 uur zitten kletsen. Dus na dat gezellige en leuke gesprek gaan douchen en op zoek naar mijn bed, morgen is het alweer september.....voor ons feestmaand ben zelf jarig en we zijn 10 jaar getrouwd!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.