Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28aug/160

Zondag rustdag

Vandaag laat op en lekker kalm aan gedaan, wat in de tuin gerommeld, dieren verzorgd en verder bijkomen van gisteren. We hebbend e film Jungle book 2016 gekeken, erg mooi! De dag is dan ook zo weer om en morgen weer werkdag.  Johannes zijn zweepslag is over en hersteld nu laatste beetje, net op tijd voor zijn werk reis. Mijn lijf heeft nog wat naweeën en ik ben erg moe van de medicatie maar het werkt wel de kleur trekt weg en uitslag wordt minder, zwelling weg dus erg blij dat het  over paar dagen allemaal weer over is. Ook blij dat het minder heet is, heerlijk rustig weer met zonnetje en schaduw door bewolking.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.