Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27aug/160

Mijn lichaam reageert op medicatie en zalf, eindelijk verbetering!

Vanmorgen ging de wekker om half 10, ik was er al om half 8 uit. Onrustige benen en moest naar wc end an heb ik geen zin meer om terug te gaan. De medicatie lijkt aan te slaan, jeuk verdwijnt pijn is bijna weg en de verkleuring wordt lichter op de benen. Hopelijk is het snel helemaal weg. Vocht zit er nog volop.  Als Johannes opstaat kleed ik me aan en doe een dunne wijde broek aan, ben die rok nu wel zat. Ook sokken en mijn aangepaste schoenen doen we aan, ff proppen maar ze gaan dicht en he teerste half uur drukt het enorm maar dat neemt af en dat is mooi. Eind van de ochtend rijden we weg op weg naar Inge, Gerben en Hanneke die hun verjaardag vandaag vieren. We stoppen een half uurtje bij MAC Ermelo nabij strand Horst, ff Pokemon jagen een er zijn er weer lekker veel, eindelijk level 23 gehaald! Na half uurtje rijden we door naar Bennekom. Ik heb voor kleine Fenna de deken en de onderdeken die ik haakte meegenomen, daar zijn ze erg blij mee. Het wordt gezellig maar ik blijf niet zolang als anders, normaal blijven we ook eten en deel van de avond nu gaan we rond half 5 naar huis. Ik heb last van alles, de rollator zit ook niet echt lekker en ben wel erg blij dat ik gewoon toch gegaan ben, genoten van kleine Feline en Fenna, gezellig bij gekletst met Ina en de andere. We waren tegen 6 uur thuis en bestellen eten en eten dan bij de tv.  Bel even met Twil die gebeld had en praat bij met haar. Als ik mijn schoenen uitdoe is het vocht zo goed als weg uit de voet, wow verbaasd maar erg blij morgen dus weer de schoenen gewoon aan en wie weet is dat dan klaar, heerlijk weer smalle voetjes wordt er blij van en  mijn been kleuren ook steeds minder.  Op tv kijken we naar  De Super Freek Show, is leuk beetje kinderlijk gebracht, waarom een Belgische presentatrice? Wel erg interessante dieren jammer genoeg in aankondiging van NPO over het programma zag je alle belangrijke vooruitblikken (oplossingen dus) dus weinig over gebleven om zelf over na te denken. Daarna Viva La France, niet mijn programma. Koefnoen ja leuk....euh niet dus, nou beetje goedkoop zeg maar ik vond het niet eens leuk, dus toen naar De Gabbers gekeken met replay end at was leuk! Nu dag om ben erg moe en ga lekker douchen en slapen, hopelijk morgen  nog meer verbetering en vlak voor het slapen gaan onweer, veel gerommel, donder en enorm veel flitsen bah hou er niet van ook een flinke bui erbij dat is fijn voor  tuin en het koelt af alhoewel we morgen weer een super hete dag zullen krijgen, we gaan het zien.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.