Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26aug/160

Eitjes Flappentak

Nou ik heb redelijk goed geslapen. Maar werd wakker met zeer onrustige en pijnlijke benen en klompvoeten. Bijwerking van antihistamine is vermoeidheid en slaperig zijn dus daarom neem ik hem voor het slapen in dan slaap ik tenminste goed. Ik baal enorm had meer verbetering gehoopt, morgen had ik plannen geen idee of dat gaat lukken. Maar veel ingewikkelder wordt het zondag 4 september want dan vertrekt Johannes voor twee weken naar Praag. Ik moet dus deze week wel compleet herstellen of daarna weer super creatief worden...nou ja we zien wel met mijn lijf weet je het toch nooit.

Er kwam hele leuke post kijk maar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de bak bij de Baardagaam waar het altijd 29 graden is staat nu dit mini terrarium met 30 eitjes van de Flappentak. Het is een glazen bak met mini schuifruit en bovenop ventilatie. Perfect voor deze eitjes, papier erin en vochtig houden. De baardjes komen er niet bij, die zitten altijd aan de andere zijde van de bak onder de warmtelamp dus dit is wel handig.
Het duurt 4-9 maanden voor ze uitkomen, we zijn erg benieuwd. Ik heb geen idee wanneer ze gelegd zijn dus uiterlijk  mei 2017 moet alles zijn uitgekomen!

Goed ik rommel wat in huis voorzichtig en in zeer langzaam tempo, ik kan geen schoenen aan en mis dus veel steun bij voeten en dat vocht erin en onderop is ook onhandig lopen. Ben moe en baal van mijn lijf, alles tegelijk hopelijk morgen een betere dag, het is weekend en ik heb plannen en of mijn lijf nu wil of niet ik ga mijn plannen wel tot uitvoering brengen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.