Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25aug/160

Geen NL zomer weer maar tropische hitte

Temperaturen van 30 graden en hoger.............veel te heet voor ons kikkerlandje
Ik snap dat er mensen zijn die het heerlijk vinden, maar ik droom van een perfecte zomer temperaturen tussen 20-25 graden en in de nacht een bui voor de natuur. Het is te warm, benauwd voor mijn lijf. Zeker nu ik net herstellende ben van een hoge urineweginfectie en daarna allergisch reageerde op de antibiotica. Benen zijn stuk rustiger qua uiterlijk en gevoel, maar nieuw probleem is jawel hitte dus vocht in de voeten, nu heb ik dus en paarse benen en klompvoeten. Ben benieuwd wat morgen komt..... Doe erg  weinig en zie wel hoe het morgen weer zal gaan.
Volgende week zondag gaat Johannes op reis voor zijn werk naar Praag, dus dan wil dan wel van deze problemen verlost zijn en anders moeten we weer creatief gaan worden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.