Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17aug/160

Infuus

Vanmorgen lekker langer op bed gelegen en de pijn is zo goed als weg, ik kan weer normaal plassen heerlijk. Nu wel de kuur afmaken tot en met zaterdag. Vandaag infuus en zonder de vaste prikker die is op vakantie, dus er komt een mevrouw. Het infuus begint rond 15.45 uur en is tegen half 8 klaar. De eerste prik in arm lukt niet dan in de voet en die is goed dus starten maar. We kletsen wat en kijken sport en wat is de halve finale hockey spannend! Maar de dames zijn door naar de finale! Na het infuus eten besteld en gegeten. Nog wat gerommeld op pc en wat tv en dan douchen en bed in. Ik was erg gespannen voor infuus omdat prikken heel vervelend kan zijn, maar gelukkig viel het heel erg mee en zij mag zo weer komen als de vaste prikker er niet is. Maar uiteindelijk heb ik ten alle tijden het liefste mijn vaste prikker!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.