Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16aug/160

Medicatie slaat gelukkig aan en 2 keer goud Rio2016

Vannacht eindelijk goed geslapen. Sjoerd was er al om 8 uur en gezellig aan de koffie. De medicatie slaat aan pijn is minder geworden, gelukkig en infuus mag ook gewoon doorgaan.  Ik heb vadaag weer een mooi boek gewonnen.

Ik rommel rustig aan de dag door en kijk uiteraard veel sport. Weer goud bij open water 10 Km zwemmen Ferry Weertman geweldig‬! Ongelofelijk die Poortman was zo snel weg en zo lang voor! en Poortman wordt 20e.  Dan kotm zeilen en weer goud Marit Bouwmeester wow op achterstand en nu met 8 punten in de plus GOUD!!!!  Het is echt super cool.  In de avond rijden we ons rondje Johannes fietst en ik in de scootmobiel en we vinden het heerlijk.2016-08-16 21.39.23

 

Thuis nog even wat tv en dan snel naar bed!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.