Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12aug/160

Gelukkig weekend!

Goed op tijd eruit, mijn buik blijft moeilijk doen en pijnlijk. Goed Sjoerd komt en de boel s weer gedaan en uiteraard erg gezellig aan de koffie. Ik krijg een mailtje dat ik een mooi boek heb gewonnen.  Ben wel benieuwd naar dit boek.

De dag gaat snel en Johannes stopt op tijd hij heeft al heel veel extra uren gehad deze week, het is een drukke periode nu op zijn werk. Ik volg de zitting van Yuri van Gelder en snap echt niets van NOC*NSF en maar mopperen dat ales tegenvalt en dan stuur je om zoiets een kanshebber naar huis...de reden tja vaag ik hoor het aan het zijn de andere uit team die dingen beweren hun woord tegen dat van Yuri en de big boss zijn verklaring zit vol met Bram dit, Bram dat en Bram zo pfffff en dan uitspraak hij verliest balen.

De dag is zo om Lianno belt nog even en dat is erg gezellig hij krijgt volgende week grotere kamer en is daar zo blij mee! Verder gaat het goed volgend weekend komt hij weer en dan die maandga begint school alweer tijd vliegt voorbij.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.