Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/160

Laat Yuri van Gelder terugkeren naar Rio en deelnemen aan zijn olympische finale

TEKEN DE PETITIE EN HELP YURI VAN GELDER!  (klik de tekst voor de petitie)

Ondanks dat ik niet alle feiten weet, weert ik een ding als hij voor overlast heeft gezorgd zet je hem uit je dorp, maar een finaleplaats die hij heeft verdient mag TeamNL over beslissen! NOC*NSF had hem op eigen kosten in hotel moeten laten gaan, maar dit kan niet,  ze zijn op de verkeerde stoel gaan zitten!

Daarnaast vind ik wat er te lezen valt in de media erg vaag en enkel nog over de alcohol en overlast gaan wat ik erg dubbel vind gezien het feit dat het HEINEKEN Holland Huis waar alle officiële huldigingen van TeamNL NOC*NSF plaatsvinden met alcohol van een grote bierbrouwer is.
Dat HEINEKEN zich niet als sponsor ziet maar als een partij die NOC*NSF faciliteert prima hoor ik vind dat erg dubbel!
Maar ja daar draait het om geld, inkomen en reclame!

Yuri heeft volgens berichten geen doping gebruikt, geen wet overtreden en dus in mijn ogen recht op zijn verdiende finaleplaats!

Ik ben trots op "onze" Yuri, zolang hij geen wet heeft overtreden of doping heeft gebruikt hoort hij voor Nederland er te zijn maandag!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.