Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/160

Gezellig met Elisabeth

Vandaag op tijd op, doe mijn dingen zoals de dieren, prijsvragen, haken, spelletje. Het is weer geen zomer weer het is nat, grijs en koud. In de middag komt Elisabeth heel gezellig. Johannes kan een paar uur stoppen met werken en we gaan samen op Pokemon jacht wel in de auto veel te nat buiten. Daarna gaan we gezellig eten bestellen en eten e al gauw si de avond bijna om en rond 9 uur vertrekt Elisabeth naar huis. Johannes moet dan onverwacht toch nog werken en dan is het zo weer bijna 12 uur e hoogste tijd om te gaan slapen.

Jens een lid van on prijsvragen-freaks forum en hij is ook moderator won een gaaf boek voor  me ben er super blij mee. Heerlijk leesvoer en dan bij de verzameling die steeds groter wordt als he tom koninklijk huis gaat. Bedankt Jens!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.