Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10aug/160

Wat een TOPPER is Tom Dumolin!

Vandaag lekker op tijd op doe de dieren, rommel wat in huis en dan lekker het forum bijwerken. Over vier dagen doe ik dat al 12,5 jaar dagelijks, trots op. Het forum groeit nog elke dag. Ik kijk naar de tijdritten dames en heren de dames hebben het super gedaan, maar To Dumolin pijn wegbijtend van zijn gebroken pols  wint zilver ongelofelijk wat een top prestatie. Het is ook nog eens bar weer regen, gladde wegen en zwaar parcours. Ondertussen haak ik rustig door e het schiet op met deken twee voor Fenna.

De post komt en die brengt een mooi sportboek, ben ik erg blij mee.

Elisabeth belt en komt morgen gezellig langs dan gaan we Pokemon jagen as het weer het toelaat.  Lianno belt ook spontaan en we kletsen heel gezellig tt hij naar zijn bed moet en ik wil ook naar bed, tjee we gaan bijna tegelijk naar bed tegenwoordig, de knul wordt groot.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.