Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9aug/160

TeamNL wat doe je nu?

Blijkbaar was ik dus erg moe en ik sliep bijna klokje rond in een keer. Sjoerd kwam en dus gezellig samen koffie gedronken en huisje weer aan kant. Ik doe mijn dagelijkse dingen lees wat, surf op internet, doe spelletje en prijsvragen e uiteraard haak ik ook. Doe mijn fietstraining.  Kijk OS Rio en da tod eik via live stream op internet, ik kies dan zelf wat ik wil zien en omzeil zo het gedoe bij NOS, heerlijk rustig kijken dus.

Jammer van Yuri van Gelder ik snap het niet helemaal sinds wanneer heeft TeamNL het recht om je finaleplaats af te pakken, als hij voor onrust zorgt zet je hem uit je dorp maar niet uit de finale dat kan toch niet? Nou ja ik wacht wel op alle feiten van Yuri zelf maar ik vind het erg jammer  de turners doen het zo super goed. Snap het NOC*NSF ook niet want als je dan zo'n goed voorbeeld wilt zijn voor geen alcohol bij sport, waarom is Heineken dan je sponsor, o nee ze faciliteren enkel het Holland huis, een plek waar alle deelnemers samen met supporters de overwinningen kunnen vieren. Yuri heeft zelf hard gewerkt voor deze plek en nu beslissen jullie dat hij niet mag ik blijf het een vreemd besluit vinden, hij had een grote medaille kans voor Nederland.  Het gebeuren  wat er dan ook is gebeurt was na plaatsing en had geen invloed erop voor zover nu duidelijk is in alle "vage" media rapportages. In mijn ogen zijn jullie nu op de verkeerde stoel gaan zitten met dit besluit en nogmaals had hem naar hotel op eigen kosten verbannen vanwege zijn overlast, maar neem niet iemand  zijn finale af dat is jullie plek niet TeamNL! Ik moet zeggen dat we as Nederlanders wel wat trotser kunnen zijn in de media koppen als tennissers gaan af, slechte prestaties, ze stellen teleur word ik beetje moe van hoor.

13932880_1218091838225586_2492320557514926112_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.