Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7aug/160

Heerlijk gereden in herstelde scootmobiel

Goed vandaag wel op tijd op.  Gisteren hebben Johannes en Sjoerd mijn scootmobiel hersteld. Ik blijf het vreemd vinden dat je wel een scootmobiel kan kopen in Nederland maar als je een onderdeel nodig hebt je opeens  via allerlei omwegen moet wat dus allemaal extra geld kost, de een wil je geen onderdeel leveren  maar wel als die het zelf mogen inbouwen, de originele leverancier wil niets leveren aan particulieren ook al ben je klant  en zo hobbel je verder. Gelukkig heb ik een super goede monteur die met zijn baas bij Welzorg in overleg is gegaan en binnen een uur ad ik het onderdeel en nu kan ik weer rijden. Vandaag dus gedaan al viel het weer niet mee, maar was te doen we zijn naar de oude wijk gegaan al jagend op Pokemons en gezellig op de koffie geweest bij de oude buurtjes. Zij hebben een puppy zo lief, hij heet Scooby.

De route was 10 KM dus aardig stukje en fietsen ging Johannes goed af, lopen blijft lastig. Het miezerde af en toen en er was geen zon, wel wind. Thuis gekomen lekker aan de koffie en eten maken. Nog wat tv en toen naar bed ik was moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.