Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6aug/160

Raar dagje

Goed ik schrok wakker...o jee wel de wekker gezet, maar het knopje niet goed gezet dus werden we pas 11.15 uur wakker pffff zonde van de dag. Eerst maar koffie en toen de opening in re-play aangezet samenvatting erg mooie. Daarna de cam van het Lelystad Team bij canal pride gekeken terwijl we ondertussen opruimde, spelletje en prijsvragen deed. Het is raar benauwd weer en de zon schijnt volop maar mij te heet in de zon. Dan gaan we de gaspothendel inbouwen, dat is iets moeilijker dan we dacht dus Sjoerd gebed en die kwam langs....lukte het ook niet en hij ging even naar huis en kwam terug en toen jawel super het zit er in.  Ben trots en zo blij met die twee mannen! Johannes brand onkruid in voortuin  de steel is net te kort voor mij dus dan moet ik toch iets bukken en dat lukt maar heel even. Ik begin dan met baardagame bak, Skip de man is al tijdje niet zichzelf en nu  echt beroerd en oud, dierenarts kan niets doen dus is afwachten hoe of wat er nu gaat gebeuren. Hij is 16 jaar dus mooie leeftijd maar zo zielig voor zijn meisje Vita die ook niet helemaal in orde lijkt. We houden ze goed in de gaten en zorgen met veel liefde voor ze en hopelijk komt het goed want ze mogen van mij zeker 25 jaar worden! Van de  Reuzen Madagscar daggekko (Phelsuma madagasca­riensis grandis )vrouw, liefje van onze man is ook spontaan overleden, dit snappen we compleet niet maar is helaas wel zo, erg verdrietig hierdoor. Nu hebben we nog de man en een dame.

Dan eten we wat, rare dag ik voel me niet fit en raar in mijn hoofd en dan ook nog een verkeerde beweging dus last van onderkant ribben  erg fijn allemaal. Ik maak verse pasta als eten. Na het eten gaan we de scootmobiel testen en uiteraard op Pokemon jacht. Hij rijd weer super erg blij mee onderweg komen we jongelui tegen en die willen een selfie met mij  als Pokemon jager en we kijken naar elkaars resultaten en zichtbaar  laat hij merken dat ik veel beter ben lol hij maakt van alle mensen die het goed vinden foto voor zijn verzameling van mede jagers en ik vind dat prima.  Het is frisser dan ik had verwacht en an 4 km zijn we terug en fietsen ging goed gelukkig voor Johannes. Thuis nog even wat OS kijken en dan nu douchen en slapen, morgen hopelijk lekker weer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.