Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/160

Infuus

Zo heerlijk klokje rond geslapen vannacht doet ne mens goed, nog niet helemaal genoeg maar we kunnen weer even. Johannes gaat op en neer naar Amsterdam om iets te regelen voor zijn werk. Ik doe een fietstraining maar heb de tijden terug gedraaid van 30 minuten naar 15 mijn benen worden erg boos nu dus even iets rustiger aan voor nu. Ik heb vandaag infuus en dat ging snel en vlotjes en de volgende keer is hij er niet dus vervanger en ben erg benieuwd hoe dat gaat. De laatste keren was drama misprikken, ambulance voor de deur pfff stress en veel gedoe maar goed nieuwe vervanger dus nieuwe kansen en open gedachten. We hebben gezellig gegeten en toen was het klaar. Peter kwam langs en haalde de gewonnen kaartjes op voor sport en spel paleis in Den Haag en kreeg meteen 4 kaartjes Omniversum Den Haag voor de film Giant Whales. Hij is er erg blij en ik ben blij dat hij blij is. Daarna met Johannes naar buiten de Pokestop en kijken hoe lopen gaat en dat ging niet fijn zijn heup speelt heel erg op, maar we komen er wel, niet fijn hoop dat het snel weer beter gaat. Thuis gekomen dag om, moe en maar een keer gefietst tja  niet erg nu slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.