Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2aug/160

Beetje gebroken

Zo dat heel kort nachtje tegen 3 uur erin en om 7 uur eruit. Sjoerdkwam om 8 uur en dat was gezellig hij deed de boel en ik maakte de Samsung S5 in orde. De oude telefoon van Johannes gaat ook dit keer naar Sjoerd, vorige S3 ook en dus alles omgezet naar Sjoerd zijn dingen.  Verder gehaakt , spelletje en prijsvragen en ondanks dat ik gebroken ben  toch maar de fietstrainingen gedaan.  Verder doe ik maar even kalm aan en ik krijg mail dat ik het boek onder de mensen van Mathijs Deen heb gewonnen. In de avond zijn we beid zo gaar dat we al om half 8 gaan douchen en slapen. Moest wel even wachten tot oud papier opgehaald was en de containers omruilen. Nu klokje rond slapen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.